Bij mij te koop:


Productgegevens

 Wol voor Voeten - Extra Care

Voor mensen met zeer gevoelige voeten adviseren we voorzichtig te zijn met wol. Omdat het een natuurproduct is waarvan we de natuurlijke werking zoveel als mogelijk in tact willen houden, zal het altijd wat natuurlijke bijproducten bevatten. Voor de gewone voet is dit geen enkel probleem, echter bij klanten met bijvoorbeeld polyneuropathie, is dit een ander verhaal. Speciaal voor deze groep hebben we daarom dit nieuwe product ; Wol voor Voeten - Extra Care. Deze wol is extra doorbehandeld, en bevat hoegenaamd geen bijproducten meer. De wol is nog fijner en zachter, wat voor deze doelgroep belangrijk is.

Toepassing

De ‘diabetische’ voet
Als gevolg van onderstaande complicaties zijn de voeten van mensen met diabetes vaak erg gevoelig. De diabetische voet kenmerkt zich door bijvoorbeeld; verminderde bloeddoorvoer, uitval van zenuwen, verandering van de huid, vergroeiing van de voet en gevoeligheid voor infecties.
Naast advies en behandeling van deze complicaties door een pedicure kan Wol voor Voeten – Extra Care ingezet worden om de klachten te verlichten.

De ‘oncologische’ voet
Bij de behandeling van kanker, kunnen problemen aan huid en nagels ontstaan. Nagels kunnen deels of geheel loslaten. De huid kan gevoeliger worden en er kunnen eelt, blaren en kloven ontstaan. Bovendien is de huid gevoeliger voor infecties. Naast advies en behandeling van deze complicaties door een pedicure kan Wol voor Voeten – Extra Care ingezet worden om de klachten te verlichten.

De ‘risico’ voet
Verminderde weerstand, medicijn gebruik of beperking in het bewegingsapparaat kunnen het risico op voetklachten vergroten. Verhoogde kans op drukplekken, dunner en gevoeliger worden van de huid, kan leiden tot complicaties. Naast advies en behandeling van deze complicaties door een pedicure kan Wol voor Voeten – Extra Care ingezet worden om de klachten te verlichten.

Indien allergisch voor wolvet (lanoline) dit product niet gebruiken.