Behandelingen

Pedicure behandeling

Bestaat uit voetinspectie, nagels knippen, frezen (met nattechniek), nagelomgeving schoonmaken en eventueel drukvrij maken, eelt en likdoorns verwijderen, afgerond met korte ontspannende voetmassage.

      


Per 1 april 2024:


37 euro in mijn praktijk 

 

39 euro ambulant in Eefde 

 

41 euro ambulant in nabije omgeving Eefde 


 

     


Ortheses

Bij bijvoorbeeld likdoorns tussen de tenen kan een op maat gemaakte orthese druk verminderen zodat de likdoorn niet of nauwelijks terug komt.

 

vanaf 7,50 euro (tijdens pedicure behandeling)


Nagelbeugel

Als een nagel dreigt in te groeien kan het helpen om een beugel te plaatsen om de druk in de nagelwal te verminderen. 

Er zijn meerdere mogelijkheden, oa;

-plakbeugels die op de nagel geplakt wordt 

-draadbeugels deze worden om de nagelrand vastgehaakt.

-bandje composiet die op de nagel geplaatst wordt. 

 

kosten afhankelijk welke beugel en plaatsingstijd

 

 

Vergoeding bij diabetici

Bent u diabeet dan kan het zijn dat u (een gedeelte van) de behandeling vergoed krijgt dit is afhankelijk van de uitkomst van de screening bij uw diabetisch verpleegkundige.

-Is uw zorgprofiel 2 of hoger dan zal zij u doorsturen naar de podotherapeut, daar wordt u nogmaals gescreend. Zij kunnen u daarna doorsturen naar een medisch pedicure waar zij een contract mee hebben. De behandeling wordt dan GROTENDEELS vergoed vanuit de basisverzekering. (mijn contract loopt via Podotherapeut Haijtink en via Podotherapie Wender). Het resterende bedrag komt voor eigen rekening. 

-Is uw zorgprofiel 0 of 1 dan kan het zijn dat u een vergoeding uit uw eigen aanvullende verzekering krijgt, dit ligt aan welke verzekeraar u hebt en of u een uitgebreide polis hebt.

 

Partner van Voetencentrum Wender

Bij het vergeten of te laat afmelden van een afspraak (minimaal 24uur van te voren) breng ik de eerste keer nog niets in rekening maar bij herhaling ben ik genoodzaakt om het volledige bedrag in rekening te brengen, ongeacht de reden.

U kunt bij mij contant betalen, pinnen of het overmaken op NL54RABO01576.44.065 TNV Pedicure Gerja.